Lansarea cărtii “Nu hrăni cancerul! Alimentaţia este aliatul tău împotriva cancerului.“, editura Christiana, 2012.
Autori: Pavel Chirilă, Mădălina Popescu şi Cristela Georgscu.
Invitaţi:
dr.Pavel Chirilă – medic primar boli interne
Mădălina Popescu – specialistă în inumologie şi alergologie clinică
Răzvan Codrescu – director literar al editurii Christiana
Părintele Horea Prioteasa – preot slujitor la capela Institutului Clinic Fundeni
Am primit pe mail si un rezumat al intalnirii:
Dl.dr.Pavel Chirila zice ca nici unul din cei 3 medici care au scris cartea nu sunt oncologi, dar au scris cartea pt ca nu au scris-o oncologii! (…)
Toti autorii incrimineaza ca factori alimentari declansatori de cancer: zaharul alb, sarurile nitrice, pt. ca azotatii care se toarna in pamantul Europei sunt 15 mil tone/an+ saruri nitrice din preparatele de carne ca sa le faca roz. Caci in stomacul omului sanatos o parte din aceste saruri se transform intr-o substanta numinta dimetil-nitrozamil care e cancerigena in procent 100%; de peste 50 de ani in laboratoarele oncologice pt a se obtine cancer la sobolan i se da azi dimetil nitrozamina si in a 14 zi are cu certitudine cancer si se pot face experiente pe el..............
continuare :Război Întru Cuvânt
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu