duminică, 11 ianuarie 2015

Anunţuri


ŞCOALA PAROHIALĂ

Din data de 1 februarie 2015 parohia noastră va organiza o şcoală la biserică, în cadrul căreia se vor ţine cursuri de religie pentru copiii şi adolescenţii din parohie. Acest proiect se va desfăşura în cicluri de cursuri separate de vacanţe. Pe lângă religie va mai fi un curs care se va schimba la fiecare ciclu (icoane pe sticlă; limbile: română, engleză, italiană, germană; gramatică; istorie etc.) În proiect vor fi implicaţi preoţii parohiei şi profesori, specializaţi pe disciplinele respective, care vor preda cursurile in mod voluntar. Copiii şi adolescenţii vor fi organizati pe 2 grupe de vârstă. În total vor fi 2 cursuri pe săptămână, care se vor ţine în fiecare duminică, de la 1600 la 1800.
Primul ciclu se va desfăşura în perioada 1 februarie – 5 aprilie 2015, urmând ca după o vacanţă de 2 săptămâni să reluăm şcoala parohială cu al doilea cilcu (20 aprilie – 7 iunie), pe care-l vom finaliza la Hramul parohiei noastre, cu o serbare finală, în cadrul căreia elevii cei mai merituoşi vor fi recompensaţi cu premii.
Cei care doresc să participe la primul ciclu, trebuie să aibă între 7 şi 18 de ani şi să se înscrie la biserică, până în data de 28 ianuarie 2015. Numărul de locuri este limitat. După începerea primului ciclu nu vom mai putea face înscrieri. Cursurile vor fi gratuite. Singura cerinţă este seriozitatea şi constanţa.

Pr. paroh
Marcel Agrişan
 
PRESELECŢII LA CORURILE PAROHIEI
(CORUL „DIACONIA” ŞI CORUL DE COPII)

În data de 25 ianuarie 2015 parohia noastră va organiza la biserică o preselecţie pentru corul de copii al parohiei, începând cu orele 1600, iar de la 1700 vom organiza o preselecţie pentru Grupul coral “Diaconia” (vocile de sopran, tenor şi bas). “Diaconia” este corul care dă răspunsurile la Sfânta Liturghie în fiecare duminică, având o bogată activitate în ţară şi străinătate, desfăşurată în cei 5 ani de existenţă.
Toţi cei doritori sunt aşteptaţi să participe.
Pr. paroh
Marcel Agrişan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu