marți, 12 ianuarie 2016

ANUNT         Coaliția pentru Familie este o inițiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă celor care împărtășesc valorile familiei.

         Initiativa de schimbare a constitutiei si modificarea articolului  prin înlocuirea termenului de "soţi" cu expresia "bărbat şi femeie" se asigură implementarea precisă şi literală a unor expresii consacrate destinate ocrotirii familiei, recunoscută drept "elementul natural şi fundamental al societăţii". In România doar "bărbatul şi femeia" împreună se bucură de recunoaşterea şi garantarea universală a dreptului de a se căsători şi de a întemeia o familie pe baza unor importante considerente de natură istorică, culturală şi morală specifice societăţii româneşti.

         Initiativa  acestei coalitii pentru Familie este sustinuta si de biserica avand principii morele comune, astfel lamuriri si declararea sustineri acestei initiative se poate face prin semnarea listei de sustinere la persoanele imputernicite sa completeze aceste liste. Cei care vor sa semneza aceste liste trebuie sa fie adulti cu drept de vot si cu domiciliul de resedinta (nu flotant) in localitatea in care se strang semnaturile, in cazul nostru Floresti, jud Cluj.

         In localitatea Floresti va puteti adresa la: 

                                                Savu Marius                            tel 0748142525 

                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu